ЈКП "Брегалница"-Делчево ул. „Методи Митевски-Брицо” бр.36 тел:(033) 411-254; (033) 411-100
Статут на ЈКП "Брегалница"- Делчево.

Бидете навремено информирани

Контактирајте не